Kortteja ja printtejä jälleenmyyntiin

Olemme luoneet pienen sarjan painotuotteita, kortteja A6 ja printtejä A4. Aihemaailmana on kotien sulostuttajat huonekasvit. Mukaan on löytänyt tiensä myös yksi ruusukuoriainen ja helmirihmakala. Aihemaailmat kumpuavat omista kiinnostuksen kohteistamme.

Tarjoamme näitä paperituotteita jälleenmyyntiin. Onko sinulla kasveihin hurahtanutta asiakaskuntaa? Sopisivatko nämä tuotteet myymäläsi valikoimaan?

Printtituotteiden kuvittaja on Ilmari Hakala. Kuvitustekniikan pohjana on linoleikkaus. Kuvista löytyy myös lajin tieteellinen nimi.

Kiinnostuitko korttien tai printtien jälleenmyynnistä? Voimme lähettää sinulle malliston jälleenmyyntihintoineen sähköpostilla.
Ota yhteyttä >>

orkidea

A4-printti orkideasta Paphiopedilum maudiae. Tämä kuva-aihe löytyy myös postikorttina.

kortit ja A4 printit Sopiva Design

Kortit ja A4-printit mallisto

Postikortti A6, 8 erilaista korttia.

kasvikortit A6

Korttien kakkospuolella on kuvan kasvin latinalainen nimi. Tässä mukana Vriesea splendens, Calathea musaica ja Euphorbia trigona.

luontokortit A6 sopivadesign

Korttien kakkospuolella on kuva-aiheen latinalainen nimi. Tässä mukana Maranta leuconeura, ruusukuoriainen / Pachnoda marginata ja helmirihmakala / Trichogaster leeri.

postikortti A6, kaktus vechinopsis sp, sopivadesign

Postikortti kukkiva kaktus, Vechinopsis sp. löytyy myös A4 kokoisena printtinä.


Printit A4, 8 erilaista.

Osa korttien kuva-aiheista löytyy myös A4-koossa. Erojakin löytyy. Printteinä on myös kilpipilea / Pilea peperomioides ja peikonlehti / Monstera deliciosa kahtena eri versiona.

kilpipilea ja peikonlehti A4 printit peikonlehti monstera deliciosa A4 printti

Kiinnostuitko A6 kokoisten korttien tai A4-printtien jälleenmyynnistä? Voimme lähettää sinulle malliston jälleenmyyntihintoineen sähköpostilla. Yhteys: info@sopivadesign.fi


ylös