Mistä teidät tunnetaan?

Logo on yrityksen tai tuotteen nimen tarkoin määrätty graafinen esitystapa. Liikemerkkiin kuuluu kirjoitusasun lisäksi myös kuvallinen symboli. Yleisesti puhutaan kuitenkin logosta, jolla tarkoitetaan kuvasymbolin ja tekstin kokonaisuutta.

Logosuunnittelun prosessi

  1. Luonnosvaihe, jossa esitellään muutama eri vaihtoehto tunnuksesta.
  2. Valitaan yksi tunnus jatkokehitykseen.
  3. Lopullinen muoto ja hyväksytys tilaajalla.
  4. Värien määrittely ja logoaineistot.

Logon suunnittelu kestää yleensä 2–4 viikkoa riippuen siitä kuinka nopeasti logon oikea muoto löytyy. Voit kysyä meiltä myös logon puhtaaksipiirtoa. Logopaketteihin kuuluu aina värimäärittely cmyk- ja rgb-väreissä, sekä vektoriaineistot.

Tarvitsetko uuden logon tai kaipaako nykyinen tunnus päivitystä?
Ota yhteyttä!

logosuunnittelu lippu liehuu

Lippu liehumaan omalla tunnuksella.


Logosuunnittelu portfolio

Ruokavirasto ikonisarja

Suunnittelimme laajan ikonisarjan Ruokaviraston viestintään. Kaikkiaan 85 ikonia.

Ruokavirasto ikonisarja.

Bannerit kaikkiin Ruokaviraston somekanaviin, FB, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Ruokavirasto somebannerit.

Rajavartiolaitos, ECGF Training Network -hankeen tunnus

European Coast Guard Functions Training Network (ECGF Training Network) is a voluntary association of educational institutions providing education in the field of coast guard functions in the member states of the European Coast Guard Functions Forum (ECGFF).

EGFANET-logo

Rajavartiolaitos, Polaris 2019 -harjoituksen tunnus

Polaris 2019 on yhdistetty meripelastus- ja massapelastusharjoitus, joka järjestettiin 2. huhtikuuta 2019 Selkämerellä, Uudenkaupungin lähettyvillä. Se oli Arctic Coast Guard Foorumin toinen operatiivinen harjoitus.

Polaris 2019 -harjoituksen tunnus

Rajavartiolaitos, SARC -hankeen tunnus

Projektin tavoite on Arktisen merellisen turvallisuuden kehittäminen, ja se tukee tulevaa Suomen puheenjohtajuutta Arktisessa neuvostossa. SARC on lyhenne ja yhdistelmä sanoista SAR (meripelastus) ja ARCTIC.

SARC logo

Rajavartiolaitos, Vessel Triage -hankeen tunnus

Vessel TRIAGE on Suomen Rajavartiolaitoksen, Liikenteen turvallisuusviraston ja Liikenneviraston yhteishanke, jossa kehitetään alusten luokittelujärjestelmää laivaonnettomuuksiin. Lisää tietoa hankkeesta Vessel Triage >>

Vessel Triage logo

Rajavartiolaitos, Baltic Sea MIRG -hankeen tunnus

Baltic Sea MIRG Suomen Rajavartiolaitos, johtavana meripelastusviranomaisena, on käynnistänyt yhdessä Suomen pelastustoimen kanssa Maritime Incident Response Group (MIRG) -hankkeen, jossa kehitetään yhteiset MIRG-johtamis- ja toimintamallit Itämeren alueelle ja tuetaan MIRG-palveluiden harmonisoimista Euroopassa.

MIRG logo

Puolustusministeriö, 100-v juhlavuoden tunnus.

Puolustusministeriö 100-v tunnus


Leikkiväki

Leikkiväki järjestää pajatoimintaa haasteiden keskellä eläville nuorille aikuisille kahdessa toimipisteessä Helsingissä. Suunnittelimme logon ja erikseen toisen version some-tunnukseksi.

Leikkiväki logo

Hyvinvointipuoti Ecolife

Hyvinvointipuoti Ecolife löytyy Viihdekeskus Flamingosta. Ecolife Helsinki tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja ekologisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä luonnonkosmetiikkaa.

Hyvinvointipuoti Ecolife logo

Monimuotoiset perheet

Monimuotoiset perheet -verkosto on kymmenen perhejärjestön yhteinen verkosto. Siihen kuuluvat seuraavat järjestöt: Adoptioperheet ry, Käpy - Lapsikuolemaperheet ry, Lapsettomien yhdistys Simpukka ry, Monikulttuuriyhdistys Familia Club ry, Perhehoitoliitto ry, Sateenkaariperheet ry, Suomen Monikkoperheet ry, Suomen Nuoret Lesket ry, Suomen Uusperheellisten Liitto ry ja Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry.

Monimuotoiset perheet logo

Perhesuhdekeskus

Perhesuhdekeskus lisää hyvinvointia sateenkaarikansan perhesuhteisiin. Toiminnan toteuttaa Sateenkaariperheet ry yhteistyössä Setan jäsenjärjestökentän kanssa.

Perhesuhdekeskus logo

Premion Oy Lkv, toimiala kiinteistövälitys

Premion Oy Lkv logo

ST-Kattomaalaus Oy

ST-Kattomaalaus Oy on kattomaalauksen ja kattohuollon asiantuntija, joka on erikoistunut pelti- ja tiilikattojen maalaukseen ja huoltotöihin.

ST-Kattomaalaus Oy logo

Tilitopparit Oy, tilitoimisto

Tilitopparit Oy logo

Mari Kallionpää Jewellery

Mari Kallionpää Jewellery suunnittelee ja valmistaa hopeakorumallistoja sekä hopea- ja kultakoruja myös tilauksesta.

Mari Kallionpää Jewellery logo

Codecon Oy, tlilitoimisto

Codecon Oy logo

Helsingin Yrittäjät ry 75-vuotta

Helsingin Yrittäjät ry on toiminut jo 75-vuotta yrittäjien asialla. Juhlavuoden 2014 tunnuksesta tehtiin sekä vaaka- että pystyversio.

Helsingin Yrittäjät 75 vuotta juhlalaogo

Logosuunnittelu Lauttasaari-Seura 50-vuotta

lauttasaari-seura 50-vuotis juhlalogo

Lauttasaari-Seuralle täytti 2013 täydet 50 vuotta. Sen kunniaksi julkaistiin juhlalalogo, joka painettiin myös kasseihin. Kaikki halukkaat lauttasaarelaiset saivat kassin itselleen.

Juhlalogon suunnittelun lähtökohdaksi valittiin seuran alkuperäinen tunnus. Juhlavuoden tunnuksessa Lauttasaari-Seura puksuttaa täyttä höyryä eteenpäin.

Lauttasaari-Seura 50-v juhlalogo

ylös